Ajankohtaista

Allergia- ja astmaliitto kehottaa astmaatikkoja seuraamaan vointiaan tavallistakin tarkemmin influenssakauden aikana. Influenssa, kuten myös tavallinen flunssa, pahentavat astmaa. Pahentunut astma puolestaan vaikeuttaa flunssasta toipumista.
Saimaan ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijat ja Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys ry järjestävät yhteistyössä astmaatikoille, sekä naisille että miehille, suunnatun Liikuntamaistiaiset-ohjelman, joka sisältää viisi kokoontumiskertaa erilaisten kuntoilumuotojen parissa.
Ilmalämpöpumput ovat lisänneet suosiotaan viime vuosina. Hengitysliiton ja Allergia- ja astmaliiton mukaan ilmalämpöpumppu on hyvä apu sisätilojen lämmittämisessä ja viilentämisessä.
Lahjoita jäsenyys (2.12.2014)
Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenyys on hyvä lahja kaikille allergiaa tai astmaa sairastaville ja heidän läheisilleen.
Joulu tulvii makuja ja tuoksuja. Jotkut niistä voivat aiheuttaa oireita herkille. Allergia- ja astmaliitto kokosi joulumuistion yleisimmistä oireiden aiheuttajista.
Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistyksen jäsenet ovat saaneet sähköpostitse tyytyväisyyskyselyn.
Mitä tarjota vilja-allergiselle vieraalle? Voiko suolaista piirakkaa valmistaa ilman juustoseosta? Ja ennen kaikkea: miten saada oma arki sujumaan, kun perheenjäsenellä on ruoka-allergia? Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistys neuvoo valtakunnallisesti ruoka-allergiakysymyksissä.
RSS ATOM