Ajankohtaista

Saimaan ammattikorkeakoulun terveydenhoitajaopiskelijat tarjoavat maksutonta hyvinvointivalmennusta kiinnostuneille. Kaipaatko tukea tai vinkkejä esimerkiksi ruokavalioon, liikuntaan, painonhallintaan tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin? Ilmoittaudu mukaan!
Yhdistyksemme järjestää maanantaina 10.4. klo 17-18 Asahi-terveysliikuntaillan Lappeenrannan palvelukeskussäätiön ravintolasalissa (Kauppakatu 58-60).
Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys järjestää kevätkokouksen yhteydessä luennon aiheesta ”Kemikaalit ja terveys” maanantaina 20.3. klo 17.00 Lappeenrannan maakuntakirjaston Heili-salissa.
Kokouskutsu (13.3.2017)
Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous maanantaina 20.3.2017 klo 17.00
Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistyksen paikallinen allergianeuvonta päättyy vuoden 2017 alussa. Yhdistys on tarjonnut jäsenilleen puhelimitse paikallisen allergia- ja astma-neuvojan palveluita. Jatkossa jäsenten allergianeuvontapalvelusta vastaa Allergia- ja Astmaliiton valtakunnallinen neuvonta
Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistyksen jäsentiedote 1/17 tipahtaa yhdistyksen jäsenten postilaatikkoon näinä päivinä.
Yhdistyvän uuden liiton viestintätiimi on avannut Allergia- ja astmaliiton kotisivuille yhdistyminen-sivun www.allergia.fi/yhdistyminen, jolle kootaan tietoa yhdistymisen etenemisestä.
Moni astmaa sairastava arastelee talviliikuntaa astmaoireiden pelossa. Allergia- ja astmaliitto painottaa, että astmaatikot voivat nauttia talvesta siinä missä muutkin, kunhan oireet ovat hallinnassa.
Iholiitto ry ja Allergia- ja Astmaliitto ry yhdistyvät yhdeksi liitoksi. Molempien liittojen jäsenyhdistykset päättivät syyskokouksissaan liittojen yhdistymisestä.
Allergia- ja astmaliitto kehottaa nyt siirtymään paksumpien ihovoiteiden käyttöön. Varsinkin atooppiselle iholle tehokas suojaus on tärkeää, jotta iho ei pääse tulehtumaan.
RSS ATOM