Ajankohtaista

Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous maanantaina 18.3.2019 klo 17.00 Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous maanantaina 18.3.2019 klo 17:00 osoitteessa Perillistenkatu 3, 53100 Lappeenranta. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen uudistuneet säännöt, tilinpäätös sekä muut sääntöjen 13 §:ssä mainitut asiat. Kevätkokouksen yhteydessä Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutin asiantuntija Tiina Vitikainen luennoi tuoreesta pölypunkkitutkimuksesta. 50 v. juhlavuoden kunniaksi tarjotaan kakkukahvit. Lämpimästi tervetuloa!
Yhdistyksemme syksyn jäsentiedote on nyt lähetetty jäsenille!
Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys kutsuu Sinut lauantaina 28.4. klo 11-13 luontoretkelle, jossa tutustumme Rutolan Salpalinjaan oppaan johdolla sekä nautimme lounaan Salpalinjan Hovissa. Yhdistys tarjoaa retken ja lounaan. Ilmoittaudu mukaan puhelimitse tai sähköpostitse 22.4. mennessä! Ilmoitathan myös mahdollisen erityisruokavalion tai allergiat.
Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys sekä Eksoten kotitalousneuvonta järjestävät ruoanlaittokurssin kaikille kasvisruoan ystäville!
I love me -messutapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22. lokakuuta.
Millaista on pitkäaikaissairaan sujuva arki - minkälaisia oikeuksia ja palveluita on kansalaisen tukena?
RSS ATOM